سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مزایای عایق واترسیل در کانکس چوبی

نظر

مزایای عایق واترسیل در کانکس چوبی : کانکس چوبی یا کانتینر چوبی یک ساختمان کوچک و قابل حمل است که از مواد چوبی ساخته می ‌شود. این نوع کانتینرها معمولاً برای استفاده در مناطق روستایی، کوهستانی و یا برای محیط ‌هایی که شرایط جوی سخت و  شرایط آب و هوایی، نامساعد دارند، مناسب هستند. کانکس چوبی معمولاً به صورت پیش ‌ساخته ساخته می ‌شود و به راحتی قابل نصب می باشد. این کانتینرها می ‌توانند به عنوان ویلا چوبی، انبار، کلاس درس، مطب پزشکی، ایستگاه خدماتی، خانه کوچک و یا ساختمان ‌های دیگری برای استفاده موقت و یا دائمی استفاده شوند.

مزایای عایق واترسیل در کانکس چوبی

از مزایای کانکس چوبی می توان به سرعت نصب، قابلیت جابجایی، هزینه کمتر نسبت به ساختمان ‌های سنگین و مصرف کمتر منابع طبیعی در ساخت آن ‌ها اشاره کرد. با این حال، برای استفاده در مناطقی با شرایط آب و هوایی خاص، بهتر است از کانتینرهایی با مواد مقاومت بیشتری مانند فلز استفاده شود. کانکس چوبی، می‌ تواند به عنوان یک راه حل سریع و مقرون به صرفه برای ساختمان‌ های موقتی و دائمی در شهرهای مختلف کشور از جمله کرج استفاده شود. هنگامی که هیچ محافظتی وجود نداشته باشد، چوب دچار پوسیدگی یا اعوجاج شده و شکل آن تغییر می‌کند؛ در نتیجه، چوب یکپارچگی ساختاری خود را از دست می‌دهد؛ اما عایق‌ بندی چوب مانع از این آسیب ها می شود.برخلاف تصور رایج، چوب نسبت به رطوبت حساس نیست و به راحتی و بدون هیچ مشکلی می توان از آن در محیط های کاملا مرطوب استفاده کرد. در سفر به مناطق شمالی ایران همه دیده ایم که سقف و حتی دیوارهای بسیاری از خانه های روستایی از چوب ساخته می شود و سالیان سال بدون تغییر در زیر باران های پی در پی دوام آورده اند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق پشم چوب عایق پشم چوب, انواع عایق حرارتی گیاهی

دلیل این امر این است که در مناطق شمالی، هوا همواره مرطوب است و تغییر چندانی در میزان رطوبت هوا رخ نمیدهد. درست شبیه همین قضیه ولی در مسیر عکس را در مناطق کویری ایران داریم. آنجا هم از چوب برای ساخت کپر و خانه های روستایی استفاده می شود و باز مشکلی پیش نمی آید. چرا که در آن مناطق هوا غالبا خشک است و کمتر، تغییری در میزان رطوبت هوا حادث می گردد. مشکل زمانی رخ می دهد که از چوب در منطقه ای استفاده شود که تغییرات در میزان رطوبت هوا زیاد است. در این حالت چوب تغییر شکل داده و یا پیچ می خورد یا می شکند یا در اصطلاح رایج شکم می دهد. همین اتفاق می تواند در محل بکارگیری چوب هم اتفاق بیفتد. محافظت از چوب در برابر رطوبت هوا، قطره‌های باران، اشعه یو وی (UV)، مواد آلاینده و دیگر عوامل، همیشه از دغدغه‌های اساتید نجار و تولیدکنندگان لوازم چوبی بوده است. امروزه با توجه به گران بودن چوب‌های جنگلی مانند ساج، تولید کننده‌ها از چوب‌هایی مثل کاج ( نراد، یولکا، ساسنا / روسی ) برای ساخت سازه‌های چوبی فضای باز استفاده می‌کنند.